Oppustelig spa Bedst i test 2022: Ekspertanmeldelse

+100 produkter undersøgt

Kåre de bedste produkter

Sammenligner priser

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Produkt researcher

Laura Larsen

Laura Larsen

Tekstforfatter

Sidst opdateret: 54 år siden
  • Bedst bedømt
  • Lavest pris først

Hvad er et oppustelig spa?

Et oppustelig spa er et, transportabelt boblebad, der er ideelt til at slappe af i efter en lang dag.

De fleste oppustelige spaer har plads til fire-otte personer eller mindre, hvilket gør dem perfekte til mindre familier eller par.

Nogle oppustelige spaer har også massagestråler, der kan give en afslappende kropsmassage.

Fordelene ved at investere i et oppusteligt spa er mange – herunder den transportabilitet, den lethed med hvilken det kan opsættes og den lave pris.

Sådan vælger du den bedste oppustelig spa

Når du kigger efter en oppustelig spa, er der masser af ting, du skal overveje.

Oppustelige spaer har mange fordele fremfor almindelige spaer – de er ofte billigere i anskaffelse og vedligeholdelse, og så er de lette at flytte rundt på.

Men hvad skal du egentlig kigge efter, når du køber en oppustelig spa?

Her er nogle af de ting, du skal overveje:

Pris: Oppustelige spaer kan variere i pris fra et par tusinde kroner til over en 20.000 kroner. Så det er vigtigt at have et budget in mente, før du begynder at shoppe rundt.

Størrelse: Oppustelige spaer kan også variere i størrelse. De fleste oppustelige spaer er store nok til at rumme fire personer, men der findes også mindre modeller, der kun rummer to personer og større modeller til otte personer. Så overvej hvor mange personer du forventer at bruge din spa sammen med.

Vandkapacitet: Oppustelige spaer kan have forskellig kapacitet af vand. De fleste oppustelige spaer har en kapacitet på omkring 800 liter, men nogle kan have en kapacitet på op til 1200 liter. Så overvej hvor meget vand du ønsker at bruge i din oppustelige spa, desto mere vand, desto dyrere vil oppustelig spa typisk være.

Materiale: Oppustelige spaer kan laves af mange forskellige materialer, men de fleste er lavet af PVC eller polyester. PVC er ofte det billigste materiale, men det er også det mindst holdbare materiale. Polyester er dyrere, men det er også mere holdbart. Så overvej hvor lang tid du ønsker at dit oppustelige spa skal vare.

Watt: Oppustelige spaer bruger typisk mellem 1000 til 3000 watt. Jo flere watt, jo dyrere er oppustelig spa typisk. Så overvej hvor meget strøm du ønsker at bruge på din oppustelige spa. Desto flere watt det oppustelige spa bruger desto dyrere vil det være at have oppustelig spa igang.

Farve: oppustelige spaer kan komme i mange forskellige farver, så overvej hvilken farve du ønsker. De fleste oppustelige spaer er lavet i en neutral farve som hvid eller blå, men der findes også oppustelige spaer i mere farverige nuancer.

Varmefunktion: De fleste oppustelige spaer har en varmefunktion, så du kan nyde spaen året rundt. Men tjek hvor lang tid oppustelig spaen kan holde på varmen – de fleste oppustelige spaer har en varmefunktion, der holder vandet i op til 12 timer.

Fordele ved et oppustelig spa

Der er mange fordele ved et oppusteligt spa, men de tre primære fordele er:

– Oppustelige spaer er transportable. Du kan tage oppustelig spa med dig på farten og sætte den op, hvor du ønsker.

– Oppustelige spaer er lette at sætte op og tage ned igen. Du behøver ikke engang et værktøj til at sætte oppustelig spa op – det tager kun et par minutter.

– Oppustelige spaer er ofte billigere end almindelige spaer. De fleste oppustelige spaer koster mellem 3000 til 15.000 kroner, men du kan finde nogle modeller til under 2000 kroner.

FAQ

Hvordan testes en Oppustelig spa?

Vi tester en Oppustelig spa på mange forskellige parameter, og kigger bl.a. på produkt specifikationer, andre anmeldelser, og mange flere ting. Så vi kan give dig den mest informative og bedste anmeldelse af en Oppustelig spa

Hvilken Oppustelig spa skal jeg købe?

Du bør vælge den Oppustelig spa som vi har kåret til, at være bedst i test, så er du sikker på at få et godt produkt.

Hvorfor bruge Fitnessnation til at finde din nye Oppustelig spa?

Du bør bruge FitnessNation til, at finde finde den bedste Oppustelig spa, da vi har eksperter til at undersøge markedet og finde de bedste produkter på markedet, så du spare masser af tid på at undersøge, og derudover har vi også prissammenligning, så du får de bedste priser

Fitnessnation
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
5
Shopping cart