Guide til valg af massageprodukter

Guide til valg af massageprodukter

Når man skal vælge et massageprodukt, er der en del ting, man skal tage stilling til. Hvilken type massage ønsker du? Vil du gerne have et produkt, der kan bruges overalt på kroppen, eller er du mere interesseret i at fokusere på bestemte områder? I denne artikel vil vi give dig et godt overblik over de forskellige massageprodukter på markedet.

Massagepistol

En massagepistol er et massageprodukt, der normalt bruges til at massere større muskelgrupper. De fleste massagepistoler har flere forskellige hastigheder og massagehoveder, så du kan finde den indstilling, der passer bedst til dine behov. De fleste massagepistoler er også lette at betjene, så du kan få en behagelig massage uden at skulle anstrenge dig for meget.

Prisen for et massagepistol ligger typisk mellem 800-1.200 kr.

Magic wand

En Magic Wand er et andet populært massageprodukt, der også er velegnet til at massere større muskelgrupper via vibrationer. De fleste Magic Wand’s har også flere forskellige hastigheder men ofte kun et fastmonteret massagehoved, så du kan finde den indstilling, der passer bedst til dine behov. Magic Wand er også ofte lette at betjene, så du kan få en behagelig massage uden at skulle anstrenge dig for meget.

Prisen for en Magic Wand ligger typisk mellem 500-700 kr.

Massagesæde

En massagesæde er et massageprodukt, der ofte bruges til at massere ryggen. De fleste massagesæder har flere forskellige hastigheder og massageprogrammer, så du kan finde den indstilling, der passer bedst til dine behov. Massagesæder er også ofte lette at betjene, så du kan få en behagelig massage uden selv, at skulle gøre noget.

Prisen for et massagesæde ligger typisk mellem 500-700 kr.

Massagepude

En massagepude er et massageprodukt, der ofte bruges til at massere nakken og ryggen. De fleste massagepuder har flere forskellige hastigheder og kan give varme, hvilket giver en god og dybdegående massage. Massagepuder er også ofte lette at betjene, så du kan få en behagelig massage uden selv, at skulle gøre noget.

Prisen for en massagepude ligger typisk mellem 500-700 kr.

Disse fordele får du ved at få massage med jævne mellemrum

  • Forbedrer blodcirkulationen
  • Løsner spændte muskler
  • Forebygger hovedpine og migræne
  • Giver mere velvære i hverdagen
  • Mindsker stress og muskelømhed efter træning

Der er altså mange fordele ved at få massage, og det er derfor en god idé at have et massageprodukt derhjemme. På den måde kan du altid få en behagelig massage, når du har brug for det.

Vi vil med glæde høre dine tanker

Skriv en kommentar

Fitnessnation
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
5
Shopping cart