Padelguide: 3 ting du skal bruge, når du starter til padel

Padelguide: 3 ting du skal bruge, når du starter til padel

Padel er hurtigt blevet en af de mest populære sportsgrene i Danmark. Dette er der flere forskellige grunde til. Én af grundende til populariteten er, at padel er en meget social sport. Der findes klubber overalt i landet, hvor du sammen med gode venner eller familiemedlemmer kan forbrænde en masse energi samtidig med, at du har det sjovt.

Hvis du lige nu overvejer at starte til padel, er du kommet til det rette sted. Herunder får du nemlig en oversigt over 3 ting, du skal bruge, når du starter til padel. 

Godt klædt på med padel tøj og padel sko

Det første du skal bruge, når du starter til padel, er padel tøj og padel sko. Lige nu findes der intet speciallavet sportstøj til padel, men ikke desto mindre spiller både tøj og fodtøj en stor rolle i spillet. Det vigtigste i padel er nemlig, at man kan bevæge sig hurtigt og fleksibelt rundt på banen. Dette kan kun lade sig gøre, hvis man investerer i sportstøj af god kvalitet.

Skoene er dog det absolut vigtigste. Til padel skal du bruge et par gode tennissko med en relativt glat bund.

Solidt og holdbart padel bat

Det næste du skal have fat i, når du starter til padel, er et solidt og holdbart padel bat. Selvom du sagtens kan låne et i padelklubben, er det dog helt særligt, når man har sit eget bat. Spiller du altid med det samme bat, lærer du det hurtigt at kende, og spillet bliver derved langt sjovere.

Der findes flere forskellige slags padel bat, og det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvilke ønsker og behov du har. Det bedste padel bat til dig, er et bat, der er en forlængelse af din arm, når du er på banen. 

Ingen kamp uden bolde

Sidst, men bestemt ikke mindst, er der ingen kamp uden bolde. Du tror måske, at padel bolde blot er almindelige tennisbolde. Dette er dog ikke tilfældet. Faktisk findes der en helt særlig slags tennisbold, der bruges til padel.

Der er små, men vigtige, forskelle, der adskiller den almindelige tennisbold fra en padel bold. Padel bolden er først og fremmest mindre. Derudover har padel bolden et lavere tryk. Disse to ting gør bolden let og smidig, så den flyver igennem lokalet, når du rammer den med dit padel bat. Den rigtige padel bold kan gøre en kæmpe forskel for dit padelspil.

Vi vil med glæde høre dine tanker

Skriv en kommentar

Fitnessnation
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart