Sådan vælger du den rette slynge

Sådan vælger du den rette slynge

Der er flere situationer, hvor du kan få brug for en slynge. Det kan for eksempel være til støtte af din arm, immobilisering af skulderen eller et helt tredje formål. Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rette armslynge, både til din arm såvel som til dit formål. Hvordan du gør det, kan du læse mere om i denne artikel.

Husk også, at du altid finder et bredt sortiment af slynger hos K.C. Pedersen. Her bliver du vejledt grundigt gennem hele købsprocessen – og så får du gratis fragt, når blot du bestiller for mindst 500 kroner.

Hvem har glæde af slynger?

Slynger kan anvendes til en bred vifte af formål. Det kan blandt andet være:

  • Brud på skulderen
  • Gigt
  • Lammelser

Der findes derudover også flere andre slags midlertidige eller permanente problemer med enten skulderen eller armen, hvor en armslynge kan være en fordel. Her kan den ofte hjælpe med at stabilisere og / eller med at aflaste.

Som resultat heraf vil du opleve nedsatte smerter og ofte en hurtigere helingsproces. Derfor er der som regel god grund til at investere i effektive armslynger.

Hvad kan en slynge gøre for dig?

Med en slynge til skulder har du mulighed for enten at fremme eller begrænse bevægelse. Du får mulighed for at støtte eventuelt svage led, og du kan aflaste armen og dermed nedsætte smerter. Det kommer dog helt an på, hvad du vil bruge denne type bandage til.

Netop derfor er det også vigtigt, at du får afklaret, hvilke behov du har, inden du bestiller bandager hjem. De er nemlig alle designet til forskellige formål – og du skal naturligvis have én, der passer perfekt til dit formål.

Sådan vælger du rigtigt – i første forsøg

Har du behov for en skulderbandage? I så fald er det en god idé at starte din proces med at kontakte din kommune. Her har du mulighed for at søge om en bevilling, og dermed altså få økonomisk støtte til køb af din skulderbandage.

Herefter bør du altid kontakte professionelle fagfolk, der kan måle dig op til slyngen og vurdere dine behov. Til dette kan du med ro i sindet vælge K.C. Pedersen. Her bliver du udelukkende mødt af ergoterapeuter med flere årtiers erfaring. På den måde kan du være sikker på, at du får en skulderbandage, der passer til både dig og dit formål.

Vi vil med glæde høre dine tanker

Skriv en kommentar

Fitnessnation
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart