Fem fordele ved EMS træning

Fem fordele ved EMS træning

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken træningsform man skal kaste sig over. Der er mange at vælge mellem, og de har alle sine egne fordele og ulemper.

I de seneste år er EMS træning begyndt at blive mere og mere udbredt, hvilket ikke er helt tilfældigt. Derimod skyldes det, at der er adskillige fordele forbundet med denne træningsform. Fem af fordelene bliver gennemgået herunder:

1. Træn på kun 20 minutter

Den mest markante fordel ved EMS træning er, at du kan træne på blot 20 minutter. Derfor er der ikke behov for at sætte flere timer af til at gennemføre din træning.

Giver du dig i kast med almindelig styrketræning, vil du som regel skulle bruge 1-2 timer på at gennemføre en rutine. Det er ikke alle, der kan finde tid til dette, men det problem undgår man med EMS træning.

2. Er en meget skånsom træningsform

Hvis du skal vælge en ny træningsform, som du kan kaste dig over, er dine muligheder mange. Desværre er det langt fra dem alle, der er værd at vælge, hvis det skal være skånsom træning.

Ønsker du at passe godt på dine led og muskler, kan EMS træning derfor også være et ideelt valg for dig. Denne træningsform er nemlig udviklet specifikt til at være meget skånsom.

3. Øger fedtforbrændingen

Når du udfører 20 minutters EMS træning, kan det sammenlignes med 90 minutters træning ved høj intensitet. Derfor er det selvsagt også en træningsform, der kan sætte gang i din fedtforbrænding.

Er målet med din træning, at du skal tabe dig, er EMS derfor ikke udelukket. Tværtimod er det værd at have med i dine overvejelser, da det øger din fedtforbrænding, men samtidig er hurtigt klaret.

4. Passer til alle aldre

Da der er tale om individuelt tilpasset træning, der tilmed er skånsom mod både led og muskler, passer EMS træning til alle aldre. Du skal derfor ikke være bekymret for, hvorvidt du er for ung eller gammel.

Det er også værd at påpege, at du ikke behøver at begrænse dig til denne træningsform. Mange har succes med at bruge det som supplement til andre træningsformer.

5. Aktiverer alle de store muskelgrupper

EMS træning udmærker sig på mange punkter, men særlig ved det faktum, at du kan aktivere alle de store muskelgrupper på én gang. Det betyder, at du nemt og enkelt kan træne hele kroppen.

Netop derfor er det også en træningsform, der især er tiltalende for dig, der ikke har meget tid til træning. I stedet for at inddele din træning i forskellige træningspas kan du styrke og træne hele kroppen med én session.

Vi vil med glæde høre dine tanker

Skriv en kommentar

Fitnessnation
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart